Zeeuwse bodemcultuur mosselen worden gekweekt, namelijk in gebieden met de juiste bodemgesteldheid en in relatief ondiep water, zodat de mosselen van voldoende voedsel verzekerd zijn. In deze schelp zit heerlijk mals mosselvlees waarvan u zult watertanden Lees meer..
Let op mosselen zijn het beste tijdens het seizoen:
Je kunt dus beter onthouden dat mosselen te krijgen zijn als de “r in het seizoen” is: zomer, herfst en winter.
Levertijd van mosselen en oester kan wat langer duren. We krijgen ze 2 dagen per week vers binnen!
Zeeuwse bodemcultuur mosselen worden gekweekt, namelijk in gebieden met de juiste bodemgesteldheid en in relatief ondiep water, zodat de mosselen van voldoende voedsel verzekerd zijn. In deze schelp zit heerlijk mals mosselvlees waarvan u zult watertanden.
Lekker om in witte wijn te koken met laurier en een takje verse tijm!
Omdat schelpdieren snel aan bederf onderhevig zijn, kopen wij deze op het laatste moment in nadat u een bestelling heeft geplaatst. Daarom is de levertijd iets langer.
Lekker om in witte wijn te koken met laurier en een takje verse tijm!
Een hardnekkige fabel betreft de ‘r’ in de maand. Vroeger waren mosselen alleen verkrijgbaar in de maanden met een ‘r’ in de naam. Dit had alles met houdbaarheid te maken. Maar sinds gekoeld vervoer beschikbaar is, zijn mosselen van juli tot april verkrijgbaar. Een gesloten koelketen van de verwerking tot aan de winkel garandeert een vers product met optimale smaak. Zo blijven er negen maanden per jaar altijd mooie Zeeuwse mosselen. Nog beter is de stelregel aan te houden van de ‘r’ in het seizoen: mosselen zijn er in de zomer, herfst en winter, en doorgaans niet in de lente.
Zeeuwse bodemcultuur mosselen worden gekweekt, namelijk in gebieden met de juiste bodemgesteldheid e..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen