Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Lees meer..
Pure Ambacht uit eigen rokerij! Gerookt met hout vuur en liefde. Dat proef je terug in het product!
Warm gerookte zalmbuikjes. De gerookte zalmbuikjes worden gerookt in eigen rokerij met eiken en beukenhout. een gerookte zalmbuik is het vetste stukje van de zalm.
het product is standaard vacuüm verpakt!
Duurzaam BIO (Bakkafrost - meest biologische zalm)
Urker Vishandel Hakvoort rookt wild gekweekte zalm uit de Faeröer Eilanden. De keuze voor deze zalm ligt aan meerder reden waaronder de methode van kweken, de welzijn van de vissen, de ecologisch impact en footprint van de kweek. Niet te vergeten ook de kwaliteit, smaak en versheid van de zalm.
De voeding waarmee vissen worden gekweekt heeft een grote invloed aan hoe ecologisch de kweek is. Onze leverancier uit de Faeröer Eilanden geeft veel inspanning om met voeding te werken die het milieu het minst belast. De voeding is gedeeltelijk gemaakt van zee producten die 100% komen uit de direct omgeving. Vismeel wordt gemaakt van uitsluiten MSC gecertificeerd vis en is dus in balans met de natuur en lokaal visstanden. 50% van de voeding is plantaardig en gemaakt van planten van Europese afkomst. De visvoeding heeft een veel lagere CO2 footprint dan bij gebruikelijk vis kwekers. De vissen worden ook gekweekt zonder gebruik van antibiotica, hormonen of overige groeibevorderaars. De zalm is ASC gecertificeerd, dus zeker duurzaam!
Efficiënt gaan met grondstoffen. Voor 1 kg Faeröer Eilanden zalm is 1,2 kg voeding nodig waarvan 50% is plantaardig. Deze ratio zorgt voor een productie die veel minder milieu belastend is dan gangbaar viskweek. Door speciale kweeknetten is de ontsnapping en sterfgehalte van de Faeröer Eilanden zalm aanzienlijk minder dan bij de grotere kwekerijen in Noorwegen en Schotland.
Verse zalm in gerechten
Verse zalm kunt u serveren en in veel gerechten gebruiken. Het is ook heerlijk om zalm te marineren en vervolgens te bakken, te stoven of te grillen. Bijvoorbeeld in amuses of in de spaghetti, tagliatelle en salades. U kunt er ook voor kiezen om de verse zalm zelf te roken. Wij hebben hiervoor speciale pakketten samengesteld, probeert u het eens!
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug ..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen