Een luxe vis met een lichte maar wel harmonieuze vissmaak. Voor deze vis geldt: Less is more. U heeft niet veel kruiden nodig om Zeebaars op smaak te brengen. De hele zeebaars is standaard schoongemaakt en kant en klaar voor gebruik!
Een luxe vis met een lichte maar wel harmonieuze vissmaak. Voor deze vis geldt: Less is more. U heeft niet veel kruiden nodig om Zeebaars op smaak te brengen.
Dorade staat bekend om zijn volle en rijke smaak. Dorade vis is gemakkelijk te bereiden in de oven, pan of de BBQ.
De hele Dorade is standaard schoongemaakt en kant en klaar voor gebruik!
Wijting: deze zoutwatervis wordt vaak samen gevangen met kabeljauw en leeft meestal dichtbij de zeebodem en voedt zich met schaal en schelpdieren en kleine visjes. De Franse benaming van wijting (Merlan) is afgeleid van zijn wetenschappelijke naam Merlang
Wijting: deze zoutwatervis wordt vaak samen gevangen met kabeljauw en leeft meestal dichtbij de zeebodem en voedt zich met schaal en schelpdieren en kleine visjes. De Franse benaming van wijting (Merlan) is afgeleid van zijn wetenschappelijke naam Merlang
Sliptong wordt soms als een andere soort beschouwd dan zeetong, maar dat is hij beslist niet; zeetong is een grotere maat.
Tong is duurder en wordt meer gewaardeerd dan schol. Bovendien is tong stevig, terwijl scholenvlees slap en zelfs waterig kan zijn.
Een bijzonder stevige en smakelijke vis uit diverse warme oorden speciaal voor u geïmporteerd. Deze vis is goed om te bakken, maar kan ook prima worden gegrild. U kunt hem thuis ook proberen te roken.
Zeewolf wordt voor u vers uit de Noordzee gehaald!. Het vlees heeft een eigen smaak en is licht en stevig. Doordat het vlees van deze vis stevig is, kan hij op vele maniere bereid worden.
De red snapper is een straalvinnige vis die afkomstig is uit de Atlantische Oceaan. De smaak van de red snapper is te vergelijken met die van zeebaars. Het vlees lijkt op dat van de roodbaars, maar is net even wat steviger. Onze heerlijke red snapper is i
Een makreel is in zijn gerookte versie een heerlijke delicatesse. Makreel is afkomstig uit verschillende zeeën en oceanen, waarin de makreel in de zomer in grote groepen vlak onder het wateroppervlak bevindt. ‘s Winters bevindt de makreel zich verder van
Een makreel is in zijn gerookte versie een heerlijke delicatesse. Makreel is afkomstig uit verschillende zeeën en oceanen, waarin de makreel in de zomer in grote groepen vlak onder het wateroppervlak bevindt. ‘s Winters bevindt de makreel zich verder van
Heerlijke en makkelijk te bereiden paling zonder huid voor op de barbecue (bbq) en grill.
U kunt met deze paling eindeloos variëren op de barbecue door de paling eerst te marineren of enkel met peper en zout op een spiesje te rijgen en dan lekker te gril
Tong is een stevige vis en is niet moeilijk te eten; de vis is aan tafel als een eenvoudig bouwsel van Lego uit elkaar te halen. Wij halen de huid er al voor u af, de vis kunt u het best bereiden door de vis aan twee kanten in boter aan te bakken.
Wilde zalmfilet Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
De makreel is een stevige vis, maar zacht en sappig van smaak. Bereidingstip: serveer de makreel met iets zuurs. Dit zorgt voor een heerlijke samensmelting van smaken.
Het visvlees van rode poon is vrij stevig en kun je hierdoor uitstekend in een lekkere vissoep of stoofpot verwerken. Ook smaakt deze culinaire topper lekker op het vel gebakken, maar bijvoorbeeld ook heerlijk gemarineerd op de barbecue.
Het visvlees van rode poon is vrij stevig en kun je hierdoor uitstekend in een lekkere vissoep of stoofpot verwerken. Ook smaakt deze culinaire topper lekker op het vel gebakken, maar bijvoorbeeld ook heerlijk gemarineerd op de barbecue.
Een makreel is in zijn gerookte versie een heerlijke delicatesse. Makreel is afkomstig uit verschillende zeeën en oceanen, waarin de makreel in de zomer in grote groepen vlak onder het wateroppervlak bevindt. ‘s Winters bevindt de makreel zich verder van
De makreel is een stevige vis, maar zacht en sappig van smaak. Bereidingstip: serveer de makreel met iets zuurs. Dit zorgt voor een heerlijke samensmelting van smaken.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.