De makreel is een stevige vis, maar zacht en sappig van smaak. Bereidingstip: serveer de makreel met iets zuurs. Dit zorgt voor een heerlijke samensmelting van smaken.
De makreel is een stevige vis, maar zacht en sappig van smaak. Bereidingstip: serveer de makreel met iets zuurs. Dit zorgt voor een heerlijke samensmelting van smaken.
Makreelfilet, wie lust het niet? Deze vette vis is enorm gezond door zijn vetzuren en hoge gehalte Omega 3. Hiernaast bevat de Makreel ook enorm veel vitamines zoals B12, B2 en B1. Je kan van dit product dan ook extra goed genieten, naast dat het enorm sm
De makreel is een stevige vis, maar zacht en sappig van smaak. Bereidingstip: serveer de makreel met iets zuurs. Dit zorgt voor een heerlijke samensmelting van smaken.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.