Zeeuwse oesters zijn een feest op tafel. Serveer ze als voorgerecht, tussendoor of ’s avonds bij de borrel. Met deze oesters kiest u voor een geweldig lokaal product en dat is helemaal hip. Proef de zilte smaken uit de Oosterschelde terug in deze oesters.
Hoge Kwaliteit Ierse Oesters – Een Smaakvolle Traktatie uit de Zee. Ervaar de pure smaak van de oceaan met onze hoogwaardige Ierse oesters, handgeoogst uit de kristalheldere wateren van Ierland. Deze oesters staan bekend om hun romige textuur en verfijnd
Heerlijke oesters van het wereldberoemde oesterhuis Gillardeau! Ze slagen erin om 365 dagen per jaar topoesters te leveren. De Gillardeau's hebben een volle romige smaak, zowel zoet als zoutig.
Ontdek de verfijning van onze hoogwaardige Franse oesters, rechtstreeks uit de rijke wateren van de Atlantische kust. Deze oesters zijn beroemd om hun uitzonderlijke smaak en textuur, die een perfecte harmonie vormen tussen de zilte zeewateren en de miner
Authentiek en smakelijk.. de Fines de Normandie.
Ze hebben heerlijk zacht vlees, hun unieke jodiumachtige smaak en lichte nootaroma zullen uw gehemelte strelen.
De kleine oestertjes worden in oesterzakken gestopt en overgebracht naar kweekzones in zee.
De king crab is het neusje van de zalm onder de krabben! Deze kingkrab uit Noorwegen kan je levend bestellen.
Deze kanjers wegen gemiddeld 3kg per stuk! Bij het proeven van King Crab word je meteen betoverd door de zoetige, zachte textuur van het vlees.
De Noordzeekrab heeft tien poten en is één van de lekkerste krabsoorten, geliefd om zijn kenmerkende smaak. In de voorste twee geschaarde poten zit het meeste en lekkerste vlees van de krab!
Verse levende kreeft online bestellen en thuis laten bezorgen is eenvoudig. Vindt u kreeft in een restaurant te duur? Koop dan de kreeft direct bij Urker vishandel Hakvoort. Deze verse kreeft worden levend geleverd! absolute topkwaliteit dus.!
Amandes is zoet van smaak. Verse exemplaren kunt u rauw consumeren. Dit schelpdier hoeft maar kort gekookt te worden anders wordt deze erg taai. Amandes is een zeer stevig schelpdier en bezit een vrij dikke schelp waarin het stevige vlees zich bevindt.
De Venus leeft tot op een diepte van 100 meter in de Europese wateren met uitzondering van de Middellandse zee en kan 55 mm groot worden. vergelijking met andere venusschelpen is ze minder stevig en bezit ze een gladde witte crèmekleurige schelp.
De clam is een 2-kleppige schelp, met duidelijke groeilijnen. De maat varieert van +/- 8 cm t/m 13 cm. De ovale schelp heeft een grijsbruine kleur met oranje tinten. Ze worden gevist met handbeugels aan de Franse kust, Normandië en Bretagne. Maar komen oo
Kreukels of alikruiken zijn kleine slakjes met een zwart gedraaid schelpje. Een Fruits de Mer is ondenkbaar zonder deze smakelijke verschijning. De smaak doet denken aan die van kip.
Wulken zijn zeeslakken die veel op zanderige bodem leven tot op een diepte van 30 meter. Was de wulken in de schelp eerst goed met koud water en kook deze vervolgens enkele minuten in visbouillon met laurier en geplette peperkorrels. Na het afkoelen kunne
De Sint-Jacobsschelp (King scallops) heeft wereldberoemde faam bereikt en dat is niet onterecht. De schelp wordt ook wel de coquille (St.-Jacques)en king/great scallop genoemd. Deze schelp is meteen te herkennen aan de fraaie grote mantel en vooral de noo
Een heerlijke schelp om in pastagerechten of soepen te verwerken. De vongole is familie van de venusschelp en wordt ook wel de gestreepte venusschelp genoemd. Hij komt voor in de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, van Noorwegen tot Senegal.
Laat je zintuigen verwennen door de verfijnde smaak van coquilles vlees. Dit zachte, witte visvlees is afkomstig van de prachtige Saint-Jacobsschelp en staat bekend om zijn delicate textuur en subtiele smaak die doet denken aan de zee. De coquilles hebben
Zeeuwse bodemcultuur mosselen worden gekweekt, namelijk in gebieden met de juiste bodemgesteldheid en in relatief ondiep water, zodat de mosselen van voldoende voedsel verzekerd zijn. In deze schelp zit heerlijk mals mosselvlees waarvan u zult watertanden
Kant en klare Garnalen spiesjes, heerlijk te combineren met marinade.
Ideaal voor op de BBQ of gewoon in de pan. zodra de garnalen rood kleuren, zijn ze klaar om te eten.
Hollandse garnalen smaken lekker zilt en een beetje zoet. Prima geschikt voor bijvoorbeeld een garnalencocktail of bij een pastagerecht. Een voordeel van Hollandse garnalen is dat ze het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Een ander voordeel is dat onze Hol
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.