Het visvlees van rode poon is vrij stevig en kun je hierdoor uitstekend in een lekkere vissoep of stoofpot verwerken. Ook smaakt deze culinaire topper lekker op het vel gebakken, maar bijvoorbeeld ook heerlijk gemarineerd op de barbecue. Lees meer..
Rode poon komt vooral veel voor in de Noordzee, de Middellandse Zee en het oosten van de Atlantische Oceaan. Het visvlees heeft een zoete, subtiele smaak met garnaalachtige aroma’s. Rode poonfilet kan op diverse manieren in de keuken worden klaargemaakt. De filet smaakt namelijk zowel gestoofd, gebakken als gerookt ontzettend lekker.
Het visvlees van roode poon is vrij stevig en kun je hierdoor uitstekend in een lekkere vissoep of stoofpot verwerken. Ook smaakt deze culinaire topper lekker op het vel gebakken, maar bijvoorbeeld ook heerlijk gemarineerd op de barbecue.
Hoe dan ook, haal je deze rode poon in huis, dan zet je gegarandeerd een heerlijke maaltijd op tafel. Deze verse rode poon wordt vacuüm verpakt en natuurlijk gekoeld thuisbezorgd.
Het visvlees van rode poon is vrij stevig en kun je hierdoor uitstekend in een lekkere vissoep of st..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen