aat je zintuigen verwennen door de verfijnde smaak van coquilles vlees. Dit zachte, witte visvlees is afkomstig van de prachtige Saint-Jacobsschelp en staat bekend om zijn delicate textuur en subtiele smaak die doet denken aan de zee. De coquilles hebben Lees meer..
De naam coquilles (ookwel Coquilles St. Jacques genoemd) wordt het meest gebruikt wanneer het gaat over eten, de keuken en koken. De Nederlandse benaming is St. Jacobsschelp. Coquilles kunnen op vele manieren worden bereidt, waarvan kort en heet bakken of grillen de bekendste zijn. Heerlijk met knoflooksaus of bijvoorbeeld kreeftensaus. Grote en zachte coquilles.
Let op het uitlek gewicht is ongveeer 25%
aat je zintuigen verwennen door de verfijnde smaak van coquilles vlees. Dit zachte, witte visvlees i..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen