Alaska pollak word duurzaam gevangen in de rijke koude wateren rond Alaska en word direct na vangst verwerkt en ingevroren. Hierdoor is hoge kwaliteit gegarandeerd.
De filet sortering is ideaal voor roerbak stukjes. Dus ideaal voor een gerecht
Een doos vol lekker krokante visburgers (25 stuks). Tip: snijd de visburger door de helft en leg op een bolletje met een beetje saus en verse sla. Geschikt voor de (frituur)pan en oven.
Bereidingswijze:
– 5 a 6 minuten in de frituurpan op 180 graden.
Panga filet is een gemakkelijk te bereiden vis met een zachte smaak en fijne structuur. Qua smaak en structuur doet het aan kabeljauw denken. Panga, oftewel Pangasius is op verschillende wijzen te bereiden, waaronder bakken, grillen, wokken of te bereiden
Gepaneerde inktvisringen. Overheerlijk om thuis te frituren. Een populair tussendoortje of lekker om te serveren als tapa. Binnen no-time zet je een smakelijk hapje op tafel. Heerlijk bij de borrel of te gebruiken in verschillende gerechten. Zak 1000 gr
Smultrio Vis mix . Lekker gezond en makkelijk voor bij de borrel of gelegenheid.
20 tapas / hapjes bestaan uit: haring / warm gerookte zalm / paling filet / makreel filet.
Laat je smaakpapillen verwennen met de Poke Bowl Sashimi Tonijn, een verfijnde combinatie van de meest verse ingrediënten. Deze poke bowl biedt een perfecte balans tussen de malse sashimi tonijn, en een bed van luchtige rijst. De delicate smaken van de to
Salmon Crushi is crunchy sushi. Hoogwaardige verse ingrediënten voorzien van een smaakvol, krokant jasje. Exclusief, uniek en stijlvol.
Crushi is er in drie smaaksensaties. California Crushi, Vega Crushi en Salmon Crushi. Met een relatief lage hoeveelhei
Zeevruchten is een verzamelnaam voor een breed scala aan weekdieren, schelpdieren en kreeftachtigen die uit de zee afkomstig zijn. Hierbij kunt u denken aan garnalen, kreeft, mosselen, zalm en kaviaar. Zeevruchten kunnen op heel veel manieren worden geget
Koud gerookte zalm repen van 1000 gram. Deze zalm is met de hand gesneden en ambachtelijk gerookt. Het gewicht kan daarom iets lager of iets hoger uitvallen; de smaak is er niet minder om! Na het roken zijn deze koud gerookte zalm reepjes direct vacuüm ve
De Venus leeft tot op een diepte van 100 meter in de Europese wateren met uitzondering van de Middellandse zee en kan 55 mm groot worden. vergelijking met andere venusschelpen is ze minder stevig en bezit ze een gladde witte crèmekleurige schelp.
De clam is een 2-kleppige schelp, met duidelijke groeilijnen. De maat varieert van +/- 8 cm t/m 13 cm. De ovale schelp heeft een grijsbruine kleur met oranje tinten. Ze worden gevist met handbeugels aan de Franse kust, Normandië en Bretagne. Maar komen oo
Mosselen worden vaak erkent door visliefhebbers. Mosselen zitten vol met smaak door hun zachte structuur. Mosselen worden vaak gebruikt in verschillende visrecepten.
Deze kruidenmix Italiaans van Verstegen heeft een milde smaak met zoete tonen van knoflook, tomaat en ui. Ook heerlijk als smaakmaker in pastagerechten.
Een heerlijk visje om te bakken, vroeger werden de lekkerbekken bijna altijd van wijting gemaakt! komt qua smaak veel overeen met kabeljauw. de vlees structuur is iets fijner als die van kabeljauw.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.