Inktvistubes, het lijf van de pijlstaartinktvis. Inktvistubes zijn puur inktvisvlees, u kunt de tubes op vele verschillende manieren bereiden. De tubes worden voor het invriezen schoongemaakt, hierdoor zijn zij direct gereed voor bereiding. Zorg ervoor da
Kant en klare Garnalen spiesjes, heerlijk te combineren met marinade.
Ideaal voor op de BBQ of gewoon in de pan. zodra de garnalen rood kleuren, zijn ze klaar om te eten.
De populaire Vis kruiden net als bij uw visspecialist!
vis mix Populair is Lekker gekruid en goed te gebruiken voor alle vissoorten. Iets minder pittig in combinatie met zoetige paprika en koriander smaak.
lekker krokante visburgers (. Tip: snijd de visburger door de helft en leg op een bolletje met een beetje saus en verse sla. Geschikt voor de (frituur)pan en oven.
Bereidingswijze:
– 5 a 6 minuten in de frituurpan op 180 graden.
– 5 a 6 minuten in de
Ontdek de sublieme smaak van rode tonijn tataar sashimi, een waar culinair hoogstandje dat de zintuigen prikkelt. Gemaakt van de allerbeste kwaliteit rode tonijn, staat deze delicatesse synoniem voor verfijning en smaakvol genieten.
Gebakken garnalen zijn een lekkere snack bij de borrel, als voorgerecht en bij een Chinese of Indonesische rijsttafel. Serveer met een pikante chilisaus.
Tilapia is een stevige en mild smakende vis. Tilapia komt oorspronkelijk uit tropisch Afrika en het Midden Oosten. Tilapia is een vis die zowel in zoet, zout als brak water kan leven en veel weg heeft van de baars. Tilapia is erg gemakkelijk te bereiden.
Heerlijke gerookte spekbokkingfilet. Een van de Oud-Hollandse specialiteiten. Heerlijk op brood of toast. U kunt gerookte spekbokkingfilet ook gebruiken in voor- en hoofdgerechten.
Tarbot is een gewaardeerde vis. Het visvlees is blank, stevig en toch sappig. De gelatine rijke botten geven de vis meer smaak en gelden als de beste basis voor een bouillon.
Een heerlijke schelp om in pastagerechten of soepen te verwerken. De vongole is familie van de venusschelp en wordt ook wel de gestreepte venusschelp genoemd. Hij komt voor in de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, van Noorwegen tot Senegal.
Onze rijkelijk gevulde vissalades zijn zowel lekker als gezond. De salades worden elke dag bereidt met een vetarme basis en de lekkerste verse vis. Onze salades zijn overheerlijk als hapje of natuurlijk als beleg op een wit pistoletje of zacht bolletje. L
Nijlbaars (Victoriabaars) – De smaakvolle keuze voor fijnproevers!
Ontdek de heerlijke en verfijnde smaak van de Nijlbaars, ook wel bekend als de Victoriabaars. Deze voortreffelijke vis komt uit de beroemde meren van Afrika, waar hij zich voedt met het
De Butterfly garnaal is een rauwe, gepelde en schoongemaakte garnaal omhuld met een krokant kruimig laagje. Het is een populaire garnaal voor op feestjes en partijen. Heerlijk met een beetje chilisaus.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.