Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Onze rijkelijk gevulde vissalades zijn zowel lekker als gezond. De salades worden elke dag bereidt met een vetarme basis en de lekkerste verse vis. Onze salades zijn overheerlijk als hapje of natuurlijk als beleg op een wit pistoletje of zacht bolletje. L
Onze rijkelijk gevulde vissalades zijn zowel lekker als gezond. De salades worden elke dag bereidt met een vetarme basis en de lekkerste verse vis. Onze salades zijn overheerlijk als hapje of natuurlijk als beleg op een wit pistoletje of zacht bolletje. L
Alaska pollak word duurzaam gevangen in de rijke koude wateren rond Alaska en word direct na vangst verwerkt en ingevroren. Hierdoor is hoge kwaliteit gegarandeerd.
De filet sortering is ideaal voor roerbak stukjes. Dus ideaal voor een gerecht
Smedes (dip)sauzen sluiten naadloos aan bij gebakken vis en kibbeling. Knoflooksaus heerlijk romig en met een volle smaak. Ze zijn bovendien glutenvrij. Roomwitte saus - fijne kruiden - mild knoflook zoet - met 'n knapperig uitje - glutenvrij
Ontdek de verfijning van onze hoogwaardige Franse oesters, rechtstreeks uit de rijke wateren van de Atlantische kust. Deze oesters zijn beroemd om hun uitzonderlijke smaak en textuur, die een perfecte harmonie vormen tussen de zilte zeewateren en de miner
Gebakken garnalen zijn een lekkere snack bij de borrel, als voorgerecht en bij een Chinese of Indonesische rijsttafel. Serveer met een pikante chilisaus.
Tilapia is een stevige en mild smakende vis. Tilapia komt oorspronkelijk uit tropisch Afrika en het Midden Oosten. Tilapia is een vis die zowel in zoet, zout als brak water kan leven en veel weg heeft van de baars. Tilapia is erg gemakkelijk te bereiden.
Mosselen worden vaak erkent door visliefhebbers. Mosselen zitten vol met smaak door hun zachte structuur. Mosselen worden vaak gebruikt in verschillende visrecepten.
Gerookte palingfilet is een bekende delicatesse van Nederlandse bodem. Wij hebben de verse paling ambachtelijk gerookt en schoongemaakt. Dit houdt in dat de huid en graat verwijderd zijn. Zo blijft er een heerlijk strookje palingfilet over. Probeer het ee
De clam is een 2-kleppige schelp, met duidelijke groeilijnen. De maat varieert van +/- 8 cm t/m 13 cm. De ovale schelp heeft een grijsbruine kleur met oranje tinten. Ze worden gevist met handbeugels aan de Franse kust, Normandië en Bretagne. Maar komen oo
lekker krokante visburgers (. Tip: snijd de visburger door de helft en leg op een bolletje met een beetje saus en verse sla. Geschikt voor de (frituur)pan en oven.
Bereidingswijze:
– 5 a 6 minuten in de frituurpan op 180 graden.
– 5 a 6 minuten in de
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.