Een forel is een heerlijke vissoort die vooral voorkomt in de ondiepere zee langs de kust van Noord- en Midden-Europa. Er zijn drie soorten forellen te onderscheiden: een zeeforel zoals hier, een meerforel en een beekforel. Een volwassen forel heeft een m
Onze snoekbaarsfilet is een heerlijke en verfijnde vissoort, ideaal voor de fijnproever. Met zijn lichte, witte vlees en milde, delicate smaak is snoekbaars een ware traktatie voor de smaakpapillen. De filets zijn zorgvuldig schoongemaakt, met een malse t
Brado is koud gerookte haring. De haring is koploos en wordt opengeslagen gerookt. Brado wordt gebruikt op brood, toast en als snack. Een brado weegt ongeveer 200 gram.
De ene visbakolie is de andere niet. Samenstelling, consistentie en bakeigenschappen verschillen van soort tot soort. Wij hebben de beste geselecteerd voor u!
Warm gerookte haring, is dat vergelijkbaar met een Hollandse nieuwe? Het lijkt erop, maar dan gerookt! Misschien anders dan wat je gewend bent, maar absoluut de moeite waard om te proberen. Deze specialiteit staat ook bekend als een kipper. De haring word
Het visvlees van rode poon is vrij stevig en kun je hierdoor uitstekend in een lekkere vissoep of stoofpot verwerken. Ook smaakt deze culinaire topper lekker op het vel gebakken, maar bijvoorbeeld ook heerlijk gemarineerd op de barbecue.
De Sint-Jacobsschelp (King scallops) heeft wereldberoemde faam bereikt en dat is niet onterecht. De schelp wordt ook wel de coquille (St.-Jacques)en king/great scallop genoemd. Deze schelp is meteen te herkennen aan de fraaie grote mantel en vooral de noo
De Griet is een verfijnde en smakelijke vis die je keuken zal verrijken met haar delicate textuur en subtiele smaak. Deze veelzijdige vis, die perfect past bij allerlei kooktechnieken, heeft een fijne, witvlezige structuur die heerlijk mals is. De Griet w
Zeewolf wordt voor u vers uit de Noordzee gehaald!. Het vlees heeft een eigen smaak en is licht en stevig. Doordat het vlees van deze vis stevig is, kan hij op vele maniere bereid worden.
Heerlijke Noorse garnalen die voor u al voorgekookt zijn.
De Noorse garnaal wordt gekweekt in de warme wateren van onder andere Indonesië, Maleisië en Thailand. Hij wordt ook wel witpootgarnaal genoemd, omdat hij van nature doorschijnend wit is. Als
Ontdek de ultieme smaaksensatie met onze heerlijke rode tonijn steak burger! Stel je voor: een perfect gegrilde, sappige tonijnsteak, met een diep robijnrode kleur die belooft wat je kunt verwachten. Elke hap is een explosie van frisse, oceaanachtige smak
De echte klassieker van Degens / Smedes net als bij uw visspecialist!Vis kruiden Traditioneel is een lichtoranje, droog mengsel met onder andere peper, nootmuskaat en kruidnagel. Lekker gekruid en goed te gebruiken voor alle vis soorten.
Een makreel is in zijn gerookte versie een heerlijke delicatesse. Makreel is afkomstig uit verschillende zeeën en oceanen, waarin de makreel in de zomer in grote groepen vlak onder het wateroppervlak bevindt. ‘s Winters bevindt de makreel zich verder van
Heerlijk gezonde vis box (2 of 4 personen)
Geschikt voor meerdere dagen vis op het Menu, nu inclusief lekkere recepten!
Supers vers dus geschikt om in te vriezen (vacuüm verpakt) om zo uw geschikte vis dag uit te kiezen!
Panga filet is een gemakkelijk te bereiden vis met een zachte smaak en fijne structuur. Qua smaak en structuur doet het aan kabeljauw denken. Panga, oftewel Pangasius is op verschillende wijzen te bereiden, waaronder bakken, grillen, wokken of te bereiden
Heerlijke oesters van het wereldberoemde oesterhuis Gillardeau! Ze slagen erin om 365 dagen per jaar topoesters te leveren. De Gillardeau's hebben een volle romige smaak, zowel zoet als zoutig.
Wulken zijn zeeslakken die veel op zanderige bodem leven tot op een diepte van 30 meter. Was de wulken in de schelp eerst goed met koud water en kook deze vervolgens enkele minuten in visbouillon met laurier en geplette peperkorrels. Na het afkoelen kunne
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.