Onbetwist de lekkerste lekkerbek. Kabeljauw is ontzettend vol van smaak. Onze kabeljauw is van A-kwaliteit. Een lekkerbekje kabeljauw weegt ongeveer 180 gram.
Lekker met ravigotte- of knoflooksaus en viskruiden. Kiest u voor kruiden? Dan worden die over
Verse Kabeljauwstukjes! De kabeljauwstukjes zijn heerlijk voor bij de gourmet of door uw gerecht, maar ook om zeker kibbeling van te maken. Vers van het mes, door ons dag vers in mooie grove stukken gesneden. ideaal in combinatie met kruiden
Een bijzonder stevige en smakelijke vis uit diverse warme oorden speciaal voor u geïmporteerd. Deze vis is goed om te bakken, maar kan ook prima worden gegrild. U kunt hem thuis ook proberen te roken.
Hoge Kwaliteit Ierse Oesters – Een Smaakvolle Traktatie uit de Zee. Ervaar de pure smaak van de oceaan met onze hoogwaardige Ierse oesters, handgeoogst uit de kristalheldere wateren van Ierland. Deze oesters staan bekend om hun romige textuur en verfijnd
Gerookte heilbotfilet. Heerlijk op brood of toast. U kunt de gerookte heilbotfilet ook verwerken in voor- en hoofdgerechten. De gerookte heilbotfilet is afkomstig van de heilbot. De heilbot is een vissoort die voornamelijk in diepe wateren leeft en gevang
De ene visbakolie is de andere niet. Samenstelling, consistentie en bakeigenschappen verschillen van soort tot soort. Wij hebben de beste geselecteerd voor u!
Visfriet of vispatat is de favoriete snack van kinderen. Handig om een voorraad van te hebben. Onze visfriet kun je bereiden in de frituurpan, airfryer, koekepan en op de grill. Scroll naar beneden voor de bereidingswijze. Goed om te weten: de vis die in
Zeewolf wordt voor u vers uit de Noordzee gehaald!. Het vlees heeft een eigen smaak en is licht en stevig. Doordat het vlees van deze vis stevig is, kan hij op vele maniere bereid worden.
Heerlijke Noorse garnalen die voor u al voorgekookt zijn.
De Noorse garnaal wordt gekweekt in de warme wateren van onder andere Indonesië, Maleisië en Thailand. Hij wordt ook wel witpootgarnaal genoemd, omdat hij van nature doorschijnend wit is. Als de
Ambachtelijke koud gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. de smaak is zijde zacht en perfect gezouten, echt een aanrader!
Een heerlijk visje om te bakken, vroeger werden de lekkerbekken bijna altijd van wijting gemaakt! komt qua smaak veel overeen met kabeljauw. de vlees structuur is iets fijner als die van kabeljauw.
Authentiek en smakelijk.. de Fines de Normandie.
Ze hebben heerlijk zacht vlees, hun unieke jodiumachtige smaak en lichte nootaroma zullen uw gehemelte strelen.
De kleine oestertjes worden in oesterzakken gestopt en overgebracht naar kweekzones in zee.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.