Zeeuwse bodemcultuur mosselen worden gekweekt, namelijk in gebieden met de juiste bodemgesteldheid en in relatief ondiep water, zodat de mosselen van voldoende voedsel verzekerd zijn. In deze schelp zit heerlijk mals mosselvlees waarvan u zult watertanden
Het visbakmeel van de uitvinder. Ruim 50 jaar dé garantie voor goudgebakken kibbeling en vis! Geeft een verfijnde, levendige korst. traditioneel van smedes voor het beste beslag
De makreel is een stevige vis, maar zacht en sappig van smaak. Bereidingstip: serveer de makreel met iets zuurs. Dit zorgt voor een heerlijke samensmelting van smaken.
De red snapper is een straalvinnige vis die afkomstig is uit de Atlantische Oceaan. De smaak van de red snapper is te vergelijken met die van zeebaars. Het vlees lijkt op dat van de roodbaars, maar is net even wat steviger. Onze heerlijke red snapper is i
De ene visbakolie is de andere niet. Samenstelling, consistentie en bakeigenschappen verschillen van soort tot soort. Wij hebben de beste geselecteerd voor u!
Zelf kibbeling bakken was nog nooit zo makkelijk geweest! En vers uit de pan in natuurlijk het allerlekkerste!
Met heerlijke verse Alaska Pollak kibbeling maakt u dezelfde kibbeling als uw visboer!
Makreelfilet, wie lust het niet? Deze vette vis is enorm gezond door zijn vetzuren en hoge gehalte Omega 3. Hiernaast bevat de Makreel ook enorm veel vitamines zoals B12, B2 en B1. Je kan van dit product dan ook extra goed genieten, naast dat het enorm sm
Zelf kibbeling bakken was nog nooit zo makkelijk geweest! En vers uit de pan in natuurlijk het allerlekkerste!
Met heerlijke verse Alaska Pollak kibbeling maakt u dezelfde kibbeling als uw visboer!
De schelvis behoort tot de familie van de kabeljauw. Schelvis komt net als kabeljauw voor in de koude noordelijke wateren. Het is een belangrijke consumptievis die concurreert met kabeljauw. Net als de zonnevis (Saint Pierre) heeft de schelvis een donkere
De zalmforel (ook wel regenboogforel genoemd) is een van de Pacifische zalmen.
Oorspronkelijk is het een vissoort die vanuit de zee de rivieren optrekt om te paaien net zoals de zalmen.
De vissen zoals wij die kennen wordt echter wereldwijd speciaal voo
Ontdek de verfijnde smaak en veelzijdigheid van onze Atlantische Roodbaars Filet. Dit heerlijke visproduct staat bekend om zijn delicate, lichtzoete smaak en prachtige, stevige structuur. Het vlees is mooi roze van kleur en heeft een fijne, schilferige te
De Sint-Jacobsschelp (King scallops) heeft wereldberoemde faam bereikt en dat is niet onterecht. De schelp wordt ook wel de coquille (St.-Jacques)en king/great scallop genoemd. Deze schelp is meteen te herkennen aan de fraaie grote mantel en vooral de noo
De populaire kibbeling kruiden net als bij uw visspecialist!
Kibbelingmix Populair is Lekker gekruid en goed te gebruiken voor krokante kibbeling en andere gebakken vissoorten. Iets minder pittig in combinatie met zoetige paprika en koriander smaak.
Heerlijk gezonde vis box (2 of 4 personen)
Geschikt voor meerdere dagen vis op het Menu, nu inclusief lekkere recepten!
Supers vers dus geschikt om in te vriezen (vacuüm verpakt) om zo uw geschikte vis dag uit te kiezen!
Een makreel is in zijn gerookte versie een heerlijke delicatesse. Makreel is afkomstig uit verschillende zeeën en oceanen, waarin de makreel in de zomer in grote groepen vlak onder het wateroppervlak bevindt. ‘s Winters bevindt de makreel zich verder van
Heerlijke oesters van het wereldberoemde oesterhuis Gillardeau! Ze slagen erin om 365 dagen per jaar topoesters te leveren. De Gillardeau's hebben een volle romige smaak, zowel zoet als zoutig.
Een forel is een heerlijke vissoort die vooral voorkomt in de ondiepere zee langs de kust van Noord- en Midden-Europa. Er zijn drie soorten forellen te onderscheiden: een zeeforel zoals hier, een meerforel en een beekforel. Een volwassen forel heeft een m
Hollandse garnalen smaken lekker zilt en een beetje zoet. Prima geschikt voor bijvoorbeeld een garnalencocktail of bij een pastagerecht. Een voordeel van Hollandse garnalen is dat ze het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Een ander voordeel is dat onze Hol
Gerookte palingfilet is lekker tussendoortje of borrelhapje. Heerlijk voor op brood of toast, maar ook te gebruiken in voor- en hoofdgerechten. De gerookte versie van paling is de meest gegeten bereidingswijze van paling in Nederland. Inmiddels is paling
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.