Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Tong is een stevige vis en is niet moeilijk te eten; de vis is aan tafel als een eenvoudig bouwsel van Lego uit elkaar te halen. Wij halen de huid er al voor u af, de vis kunt u het best bereiden door de vis aan twee kanten in boter aan te bakken.
Een makreel is in zijn gerookte versie een heerlijke delicatesse. Makreel is afkomstig uit verschillende zeeën en oceanen, waarin de makreel in de zomer in grote groepen vlak onder het wateroppervlak bevindt. ‘s Winters bevindt de makreel zich verder van
Kibbeling is hét favoriete product van onze klanten. Heerlijk krokant met een gekruide smaak. Wat viskruiden erop en ravigottesaus erbij en u heeft een waar feestmaal!
Een forel is een heerlijke vissoort die vooral voorkomt in de ondiepere zee langs de kust van Noord- en Midden-Europa. Er zijn drie soorten forellen te onderscheiden: een zeeforel zoals hier, een meerforel en een beekforel. Een volwassen forel heeft een m
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Tong is een stevige vis en is niet moeilijk te eten; de vis is aan tafel als een eenvoudig bouwsel van Lego uit elkaar te halen. Wij halen de huid er al voor u af, de vis kunt u het best bereiden door de vis aan twee kanten in boter aan te bakken.
Wijting: deze zoutwatervis wordt vaak samen gevangen met kabeljauw en leeft meestal dichtbij de zeebodem en voedt zich met schaal en schelpdieren en kleine visjes. De Franse benaming van wijting (Merlan) is afgeleid van zijn wetenschappelijke naam Merlang
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Gerookte IJsselmeer paling. Een ware delicatesse. Deze paling is afkomstig uit het IJsselmeer en wordt volgens eeuwenoude traditie onder hoge temperatuur met eiken een beukenhout heerlijk zacht gerookt.
Vers voor u uit de Noordzee bieden wij schol aan! rechtstreeks vanuit de visafslag op urk. Schol kan eenvoudig op vele manieren bereid worden en is zeer licht verteerbaar. Dus ook lekker als tussendoortje!
Ontdek de verfijnde smaak van onze premium heilbot filet, een ware delicatesse die je culinaire ervaringen naar een hoger niveau tilt. Met zijn stevige, witvlezige structuur en subtiele, zoete smaak is deze vis perfect voor een scala aan bereidingen – van
Het visbakmeel van de uitvinder. Ruim 50 jaar dé garantie voor goudgebakken kibbeling en vis! Geeft een verfijnde, levendige korst. traditioneel van smedes voor het beste beslag
De zalmforel (ook wel regenboogforel genoemd) is een van de Pacifische zalmen.
Oorspronkelijk is het een vissoort die vanuit de zee de rivieren optrekt om te paaien net zoals de zalmen.
De vissen zoals wij die kennen wordt echter wereldwijd speciaal voo
Snelle ovenmaaltijd op basis van aardappelgratin, verse groenten, saus, kruiden, gebakken zalm, gebakken kabeljauw of een combinatie daarvan. Zo op tafel, zo op!
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Wijting: deze zoutwatervis wordt vaak samen gevangen met kabeljauw en leeft meestal dichtbij de zeebodem en voedt zich met schaal en schelpdieren en kleine visjes. De Franse benaming van wijting (Merlan) is afgeleid van zijn wetenschappelijke naam Merlang
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.